Dare Up!

Az alábbi játékprogram Unity Web player-t igényel

Autódekor, nyomtatott kivitel, egyedi tervezés

A világbajnok pilóta csekkolja a QR kódot a frissen dekorált autóján.

Just Acro Team (Kézi Gábor & Takács Pál) világbajnok srácok a siklóernyős műrepülésben. Mostantól kipróbálható az akróbatikus repülés biztonságban. Vilgábajnokokal van lehetőség életre szóló élményekhez jutni, vagy Junior akró pilótaként tanulni a Senior-tól. Részletek a Flytandem.me weboldalon.

Hihetetlen gyorsba készült ez az autódekoráció.

Gábor megkeresett kedden este, hogy le kéne cserélni a (már rendesen rárohadt a rengeteg külföldön kapott UV sugárzástól) régi dekorációt… viszont apró bökkenő, hogy  szombaton már utazik (természetesen az autójával) Svjácba. Mondam neki, hogy mázlija van, hogy éppen ráérek, szóval sürgőssen jöjjön át tervezni, egyeztetni a grafikai anyagról. Most jött az, hogy a mindenható is azt akarta, hogy elkészüljünk, mert igen gyorsan tudtunk haladni ezzel az amúgy nem egyszerű feladattal. Szerencsére Gábor hamar eldöntötte, hogy nyomtatott kivitelt szeretne. Másnap (szerda) kissebb pilóta team gyűlt össze a tervezésre, így a körvonalak szépen kirajzolódtak (idő közben Gábor egy előadást leadott egy közeli gimnáziumban), estére már kezdett kialakulni a végleges forma. Amit át is küldtünk jóváhagyásra a RedBull marketing osztályára. Következő nap (csütörtök) nagyon vártuk a Redbull tanácsait… amire megérte várni 🙂 , mert Ők csak javítottak a végeredményen.

Carwrapping, print vinyl

Szombati napfelkelte. Éjszakai autófóliázás után… még nem sejtjük mi vár ránk odalent.

Amíg vártunk rájuk, addig nekiáltunk leszedegetni a régi fóliát és izgultunk nehogy kifussunk az amúgy is szűkös időből. Kb délután 4-re érkeztek meg a Redbull-os látványtervek, ami alapján el tudtam kezdeni az immár végleges nyomdai grafikai terveket elkészíteni. Csütörtök éjjel elkészült a végleges terv, ami végül is pénteken került kinyomásra… ami szintén izgalmas volt, hiszen a jó minőség érdekében a megfelelő nyomtatóval kellett nyomnunk, ami éppen foglalt volt, így csak estére készült el a nyomat.  Az idő vészesen fogyott… már kevesebb mint 20 óránk volt Gábor indulásáig és nem túl sokat aludtunk… viszont a régi fólia nagy része már lejött addigra. Este 6-ra készült el a laminált nyomat, a One Way Vision-el, amit villám gyorsan (19.30) el is kezdük a dekorációt… Stil szerűen a RedBull garázsában dekoráltuk óbudán. Még néhány apró simítás után (rozsdás részek lecsiszolása, lefújása, előző dekoráció ragasztó maradványainak eltávolítása, zsírtalanítás) elkezdődött a soha véget nem érőnek tűnő pepecs munka ( ó, de szép ez a Magyar nyelv :D). Az idő röpült, mi fáradtunk rendesen, de napkeltére felkerült a dekoráció…. legalább is majdnem, merthogy a kapkodásban a nyomdában véletlenül kétszer nyomtatták ki az egyik hátsó ablak OneWayVision fóliáját, viszont a másikat cserébe egyszer sem. Így olyan

autodekoracio_grafikai_tervezes

autódekoráció grafikai terv.

sebességgel haladtunk a számítógépem felé, hogy közben el is aludtunk szerintem többször is… merthogy dugó volt… a nagy szombat reggeli dugó! A franc gondolta, hogy szombat reggel ekkora dugás lesz a hungárián. Szóval isteni beavatkozás, hogy a nyomda is megcsúszott így egy műszakot még lenyomtak szombaton és nyitva volt. Beígérték délre az anyagot, ami el is készült. Gábor kitalált időközben egy két apróságot, amit plotterrel kivágtam még gyorsan a motorházra..

közben Gábor elaludt (még jó pár óra utazás állt előtte a közeljövőben). Kiszaladtam a nyomdába, visszajöttem, hogy akkor tegyük fel az i-re a pontot… De LOL Gábort nem lehet

felkelteni… kómába esett.. legalább is úgy nézett ki… 🙂 marha vicces volt.. na mindegy fél óra ébresztgetés és fél liter kávé után befejeztük a dekorációt, így kb délután 2-re el is készült az autó… jó kis menet volt 🙂 Próbáljátok ki a repülést! Jó leszállást mindenkinek !!

Hozzászólás nem lehetséges.